NL EN

Activiteiten

Act as one

Private Banking, Evi, Investment Banking en Investment Management vormen onze geïntegreerde wealth managementpropositie die wij onze particuliere, institutionele en corporate klanten kunnen bieden. Bijvoorbeeld door de gedeelde beleggingsfilosofie en -methodiek van Private Banking, Evi en Investment Management, waardoor particuliere klanten kunnen profiteren van dezelfde specialistische kennis als de grootste beleggers ter wereld. Investment Banking levert klantoplossingen aan Private Banking in de vorm van gestructureerde beleggingen op basis van schuldpapier van Van Lanschot Kempen en van andere uitgevende instellingen.

Private Banking

Van Lanschot Nederland

Van Lanschot Nederland levert diensten op het gebied van discretionair vermogensbeheer, advies, financiële planning, sparen, financieren en betalen. Van Lanschot Nederland is de private bank voor vermogende particulieren, ondernemers en familiebedrijven. Daarnaast richt Van Lanschot Nederland zich op business professionals & executives, healthcare professionals en verenigingen & stichtingen. 

Van Lanschot Nederland heeft kantoren door heel Nederland.  

Kijk op de website voor meer informatie over Van Lanschot Nederland.  

Van Lanschot België 

Van Lanschot België levert diensten op het gebied van discretionair vermogensbeheer, advies, financiële planning en sparen. Van Lanschot België is de private bank voor vermogende particulieren, ondernemers en familiebedrijven. Daarnaast richt Van Lanschot België zich op business professionals & executives, healthcare professionals, instituten en topsporters. 

Van Lanschot België heeft kantoren in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Luik, Meise en Turnhout. 

Kijk op de website voor meer informatie over Van Lanschot België.  

Van Lanschot Zwitserland 

Van Lanschot Zwitserland levert diensten op het gebied van discretionair vermogensbeheer, advies, financiële planning, sparen, financieren en betalen. Van Lanschot Zwitserland is de private bank voor internationaal georiënteerde vermogende particulieren, ondernemers en familiebedrijven.  

Van Lanschot Zwitserland heeft kantoren in Zürich en Genève.  

Kijk op de website voor meer informatie over Van Lanschot Zwitserland. 

Evi Van Lanschot

Evi van Lanschot biedt online vermogensbeheer, pensioenen en sparen en heeft hierbij een focus op de mass-affluent en Millenials in Nederland.  

Kijk op de website voor meer informatie over Evi van Lanschot. 

Investment Banking

Investment Banking is actief binnen Corporate Finance en Securities. Binnen Corporate Finance zijn we actief in fusies & overnames, kapitaalmarkten en debt advisory. Binnen Securities zijn we actief als liquidity provider en verzorgen we research. Beide onderdelen hebben een focus op de volgende segmenten: real estate, life sciences, FI&Fintech, Benelux / local alpha en infrastructuur. De klanten bestaan uit Europese bedrijven en institutionele klanten wereldwijd. Investment Banking heeft vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Londen en New York. 

Meer informatie over Investment Banking. 

Investment Management

Investment Management biedt gespecialiseerd vermogensbeheer dat uitblinkt in een aantal geselecteerde niches. Deze niches betreffen onder andere small caps, onroerend goed, hoog dividend aandelen, infrastructuur, fixed income, private markets en sustainable equity. Daarnaast biedt het ervaren Fiduciair Managementteam pensioenfondsen en verzekeraars een alternatief voor een eigen beleggingsafdeling. Investment Management heeft vestigingen in Amsterdam, Londen en Parijs. 

Meer informatie over Investment Management.