NL EN

Private Banking

Van Lanschot Nederland

Van Lanschot Nederland levert diensten op het gebied van discretionair vermogensbeheer, advies, financiële planning, sparen, financieren en betalen. Van Lanschot Nederland is de private bank voor vermogende particulieren, ondernemers en familiebedrijven. Daarnaast richt Van Lanschot Nederland zich op business professionals & executives, healthcare professionals en verenigingen & stichtingen. 

Van Lanschot Nederland heeft kantoren door heel Nederland.  

Kijk op de website voor meer informatie over Van Lanschot Nederland.  

Van Lanschot België 

Van Lanschot België levert diensten op het gebied van discretionair vermogensbeheer, advies, financiële planning en sparen. Van Lanschot België is de private bank voor vermogende particulieren, ondernemers en familiebedrijven. Daarnaast richt Van Lanschot België zich op business professionals & executives, healthcare professionals, instituten en topsporters. 

Van Lanschot België heeft kantoren in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Luik, Meise en Turnhout. 

Kijk op de website voor meer informatie over Van Lanschot België.  

Van Lanschot Zwitserland 

Van Lanschot Zwitserland levert diensten op het gebied van discretionair vermogensbeheer, advies, financiële planning, sparen, financieren en betalen. Van Lanschot Zwitserland is de private bank voor internationaal georiënteerde vermogende particulieren, ondernemers en familiebedrijven.  

Van Lanschot Zwitserland heeft kantoren in Zürich en Genève.  

Kijk op de website voor meer informatie over Van Lanschot Zwitserland.