NL EN

Rapportage

De meest uitgebreide informatie over het duurzaamheidsbeleid van Van Lanschot Kempen staat in ons Jaarverslag en in het verslag Duurzaam en betrokken beleggen hieronder. Of kijk verder naar: 

Jaarverslagen

Het geïntegreerde jaarverslag over 2022 presenteert zowel financiële als niet-financiële informatie in samenhang met elkaar. In het Sustainability supplement vindt u een aanvulling op de niet-financiële informatie.

Het verslag is door de externe accountant geverifieerd. Het is opgesteld aan de hand van de internationale richtlijnen op het gebied van jaarverslaggeving, zoals die van de International Integrated Reporting Council (IIRC) en het Global Reporting Initiative (GRI, onderaan deze pagina). 

U kunt hier het meest recente jaarverslag downloaden. Kijk voor eerdere jaarverslagen in het archief.

Duurzaam en betrokken beleggen

Ons Duurzaam en betrokken beleggen - Verslag 2022 biedt klanten, aandeelhouders en andere belanghebbenden een gedetailleerd inzicht in wat we hebben bereikt op het gebied van duurzame thema's en activiteiten.

Dit jaar rapporteren wij voor het eerst als één merk over onze duurzaamheidsinspanningen voor onze institutionele, semi-institutionele en particuliere klanten. Lees hoe wij onze klanten helpen navigeren door transities en hoe wij positieve veranderingen bij bedrijven willen bevorderen. 

Lees meer

Global Reporting Initiative

Het Global Reporting Initiative is een internationale organisatie die richtlijnen voor duurzaamheidsverslaggeving opstelt. U kunt hier het meest recente overzicht downloaden van de GRI-indicatoren in het jaarverslag van Van Lanschot Kempen. Kijk voor eerdere overzichten op de archiefpagina.

Meer weten?

Uw vragen en feedback zijn van harte welkom via sustainability@vanlanschotkempen.com.