NL EN

Kempen Orange Fund ontvangt Gold-rating van Morningstar

Het Kempen Orange Fund heeft een Gold-rating ontvangen van Morningstar in de categorie ‘Aandelen Nederland’. Het is de hoogst haalbare rating voor een beleggingsfonds die toegekend wordt door Morningstar na een uitgebreide, kwalitatieve analyse.

Morningstar geeft over de verhoging naar de Gold-rating het volgende aan: ‘Het Kempen Orange Fund wordt geleid door een team dat zijn positie heeft herwonnen na belangrijke veranderingen in 2018. Wij hebben waardering voor de kwaliteiten van dit team en het sterke en bewezen beleggingsproces dat zeer consistent wordt uitgevoerd. Hierbij laat het team een uitstekend lange termijn track record zien.’

Het Kempen Orange Fund wordt beheerd met een overtuiging en passie voor beleggen door Michiel van Dijk, Erwin Dut, Sander van Oort en Ingmar Schaefer. Dit team kent de Nederlandse bedrijven waarin ze voor de lange termijn beleggen door en door. Het fonds is al decennia een vertrouwd gezicht in het Nederlandse beleggingslandschap, en dat wordt met deze bijzondere waardering door Morningstar erkent.

Michiel van Dijk, beheerder van het Kempen Orange Fund: ‘We zijn ontzettend trots dat we deze waardering van Morningstar ontvangen. Dit jaar vieren we het dertigjarig bestaan van het Kempen Orange Fund, waarbij deze Gold-rating de kers op de taart is. Deze ultieme erkenning voor onze beleggingsaanpak motiveert ons om als lange termijn betrokken aandeelhouder waarde te creëren voor onze klanten.’

Kempen is al meer dan dertig jaar specialist in small-capbeleggen en startte in 1991 het Kempen Orange Fund, het eerste small-capfonds van de vermogensbeheerder. Inmiddels is het aantal small-capbeleggingsfondsen uitgebreid en biedt Kempen vijf verschillende small-capfondsen aan.

Meer informatie

Daan Joosen, Media Relations: +31 20 354 45 85, mediarelations@vanlanschotkempen.com