NL EN

2021 start met nieuwe Empty Concertgebouw Sessions

Vanwege de coronamaatregelen blijft het Concertgebouw nog gesloten, maar online kunt u genieten van optredens van topartiesten. Na de eindejaarsspecials met onder andere Fuse en Michelle David & The Gospel Sessions gaat de wekelijkse serie Empty Concertgebouw Sessions door.

Ragazze Quartet - Empty Concertgebouw Sessions (14 januari 2021)

Klassiekers

Januari start met twee klassiekers. Op 14 januari speelt het Ragazze Quartet de geliefde Winterreise van Franz Schubert samen met Martijn Cornet in een speciaal arrangement voor strijkkwartet en bariton. Op 21 januari voeren pianisten Jeroen en Sandra van Veen de Canto Ostinato van Simeon ten Holt uit.

Op 28 januari volgt contrabassist Dominic Seldis. Samen met pianist Rembrandt Frerichs en percussionist Vinsent Planjer brengt de solo-bassist van het Concertgebouworkest een programma variërend van jazz tot klassiek. Ook in februari hoort u prachtige muziek, onder andere van pianist Thomas Beijer.

Elke donderdag om 20.30 uur

De Empty Concertgebouw Sessions kunt u volgen via de website, het YouTube-kanaal en de Facebook-pagina van Het Concertgebouw. Alle sessies zijn ook terug te kijken op onze website.

Meer informatie

Sinds 2018 is Van Lanschot Kempen de hoofdsponsor van Het Concertgebouw. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Sander Kloots: +31 6 83 17 50 07; s.kloots@vanlanschotkempen.com