NL EN

Corona-initiatief Van Lanschot Kempen Foundation: doneer ook!

Van Lanschot Kempen corona-initiatief

De coronacrisis is een ongekende situatie met een enorme impact op velen. Helaas worden sommige mensen extra hard getroffen door deze crisis, bijvoorbeeld (eenzame) ouderen, kinderen uit wijken met een sociaaleconomische achterstand of mensen met een beperking.

De Van Lanschot Kempen Foundation vraagt zich voortdurend af hoe zij juist deze mensen kan helpen. Door het coronavirus liggen bijna alle activiteiten en projecten van de Foundation stil. Daarom hebben we besloten om vijf projecten van bestaande partners te steunen met een financiële bijdrage.

Deze projecten - van Jinc, Humanitas, de Zonnebloem, Fonds Gehandicaptensport en het Leidsch Universitair Medisch Centrum - zijn er specifiek op gericht om de negatieve gevolgen van de coronacrisis te verminderen.

Spreekt een van deze goede doelen u aan en wilt u ook helpen? Via de website leest u meer over elk project en doneert u eenvoudig aan het project van uw keuze. Dat kan tot en met 30 september 2020. Elk bedrag is welkom!

Ja, ik doe mee

Wat doet de Van Lanschot Kempen Foundation?

De stichting ondersteunt goede doelen in Nederland en België met geld, kennis en tijd. Onze missie is het initiëren en bevorderen van maatschappelijke projecten voor volgende generaties en voor een betere wereld. Daarbij richten we ons op vier thema’s: financiële educatie en talentontwikkeling, kunst & cultuur, gezondheid en sociale cohesie door sport. 

Lees meer over de Foundation