NL EN

Earth Hour: doof één uur het licht op 28 maart 2020

Earth Hour is een jaarlijks internationaal evenement dat huishoudens en bedrijven oproept om de verlichting en andere elektrische apparatuur in hun huizen en gebouwen voor één uur te doven. WWF heeft het evenement geïnitieerd om energiebesparing te promoten en CO2-uitstoot te verminderen. Dit jaar is Earth Hour op zaterdag 28 maart tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

Ook Van Lanschot Kempen dooft de verlichting in haar kantoren aan de Beethovenstraat in Amsterdam en de Van Lanschottoren in ’s-Hertogenbosch.

Earth Hour WWF

Acties WWF Nederland

Vanwege de wereldwijde coronacrisis wordt Earth Hour dit jaar anders ingevuld. Dit betekent geen grote evenementen, maar wel – nog steeds -  één uur lang het licht uitdoen voor de aarde én stilstaan bij alles wat er in de wereld gebeurt, aldus WWF Nederland. Wie meedoet aan Earth Hour laat samen met miljoenen mensen in meer dan 185 landen zien dat hij onze planeet wil beschermen. 

Meedoen kan op verschillende manieren

Wat doet Van Lanschot Kempen nog meer?

Wilt u weten wat we doen om onze negatieve impact op het klimaat te verkleinen? Neem dan een kijkje op deze website. Hebt u vragen, opmerkingen of goede ideeën over duurzaamheid? Laat het ons weten en stuur een mail aan sustainability@vanlanschotkempen.com

Duurzaamheid: onze visie en aanpak