NL EN

Het Concertgebouw en het Van Gogh Museum komen bij je thuis

Het Concertgebouw en het Van Gogh Museum moeten vanwege de coronacrisis helaas tot nader order hun deuren dichthouden. Zij bieden het publiek nu creatieve mogelijkheden om digitaal in contact te komen.

Haal het Van Gogh Museum in huis

Het museum is dan misschien gesloten, het brengt Vincent van Gogh naar u toe. Of u nu op zoek bent naar manieren om de kinderen spelenderwijs iets te leren of benieuwd bent naar het verhaal achter de kunstwerken van Van Gogh: er valt online heel veel te ontdekken. 

Bekijk de tips voor thuis van het Van Gogh Museum

Livestreams Concertgebouw

Het Concertgebouw en dertien andere vooraanstaande Europese klassieke concertzalen trekken samen op voor een unieke digitale programmering ten tijde van de coronacrisis: samen streamen ze elke avond een ander concert uit hun archief. De concerten zijn elke avond om 20:00 uur te zien op alle Facebook-pagina's van de deelnemende zalen en vormen zo een muzikale reis door Europa. 

Bekijk de streams elke avond om 20:00 uur op de Facebook-pagina van Het Concertgebouw

Ons cultureel vermogen

De ondersteuning van kunst, cultuur, kunstenaars en musea is voor Van Lanschot Kempen al sinds de 19de eeuw de manier om bij te dragen aan het behoud en de opbouw van ons culturele vermogen. Zeker in tijden van crisis tonen kunst en muziek ons immers de schoonheid en de zin van het leven. Daarom sponsort Van Lanschot Kempen onder andere het Van Gogh Museum en Het Concertgebouw.

Kom meer te weten over onze samenwerkingen