NL EN

Bericht over coronavirus

Een bericht van Karl Guha, voorzitter Raad van Bestuur, voor relaties van Van Lanschot Kempen over de maatregelen rond het coronavirus:

Beste relatie,

Wij informeren u graag over de maatregelen die wij hebben genomen naar aanleiding van de aankondigingen van het kabinet van zondagmiddag 15 maart 2020. Wij volgen de meest recente adviezen van het kabinet en het RIVM nauwgezet, om zo bij te dragen aan het terugdringen en niet verder verspreiden van het coronavirus. Daarbij staat de gezondheid van u, van onze leveranciers en van onze medewerkers voorop.

In lijn met de aankondigingen werken zoveel mogelijk collega’s tot nader order vanuit huis. De afgelopen weken hebben wij een dergelijke situatie uitgebreid en succesvol getest.

We doen er alles aan om onze dienstverlening ongehinderd aan u te kunnen blijven verlenen. Alles is erop gericht om kerntaken te waarborgen. Wij houden u proactief op de hoogte wanneer de actuele omstandigheden daar aanleiding voor geven.

Uiteraard spreken wij u graag per telefoon, of hebben contact per e-mail of WhatsApp. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Mede namens al mijn collega’s wens ik u veel sterkte en succes in de komende periode, zowel privé als zakelijk. Wij staan in ieder geval klaar om u zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Ik ben ervan overtuigd dat we hier samen sterker uit zullen komen.

Hartelijke groet,

Karl Guha
Voorzitter Raad van Bestuur Van Lanschot Kempen