NL EN

Kempen Orange Fund viert 25-jarige beursnotering

Kempen Orange Fund bestaat 25 jaar. Dit heugelijke feit is vandaag gevierd met het luiden van de beursgong. Michiel van Dijk, fondsmanager van het Kempen Orange Fund, luidde vanochtend om 09.00 uur de gong.

Met een totaalrendement van 1387 procent voor het fonds (netto) en 764 procent van de benchmark (bruto) sinds de start heeft het fonds de smallcap index outperformed met 2,4% op jaarbasis, een graadmeter die het op zijn beurt beter deed dan de AEX-index.

Het Kempen Orange Fund wordt sinds 1990 beheerd door mensen met een overtuiging en passie voor beleggen. Het team kent de Nederlandse bedrijven waarin ze voor de lange termijn beleggen door en door. Daardoor worden zij op hun beurt gezien als een toegevoegde waarde: meer dan eens worden de mensen achter het Orange Fund geconsulteerd. Zo is het Orange Fund al jaren een vertrouwde aanwezigheid in het Nederlandse beleggingslandschap.

Joop Witteveen Fondsmanager Kempen Orange Fund: “Het Orange Fund is uniek: niet alleen door hoe lang het al bestaat, maar met name door de passie waarmee de mensen - destijds en nu – beleggen.”

Meer informatie over het Kempen Orange Fund is te vinden op de website van Kempen & Co, dochteronderneming van Van Lanschot. De speciale jubileumuitgave is te vinden op www.kempen.nl/orangefund.

Risicometer - Essentiele Beleggingsinformatie - 6