NL EN

Van Lanschot beste Private Bank 2015

Van Lanschot heeft de Incompany Award 2015 voor de beste Private Bank gewonnen. De prijs, toegekend op basis van metingen onder klanten, werd op 8 oktober in het Amstel Hotel in ontvangst genomen door Richard Bruens, algemeen directeur Private Banking en lid van de Executive Board.

Met een 7,5 als overall rapportcijfer mag Van Lanschot zich de beste Private Bank van 2015 noemen. Het overall rapportcijfer bestaat uit het gemiddelde van zestien aspecten binnen verschillende categorieën. De categorie Service (7,64) krijgt de hoogste waardering: alle serviceaspecten eindigen rond de 7,6 met Betrouwbaarheid (7,73) als top. Een ander aspect waarop de private bankers van Van Lanschot goed scoren is getoonde Vakkennis: een 7,96.

Dochter Kempen & Co staat in de top-10 van de categorie Reputatie met een 7,4.

Magazine Incompany 100

Op 8 oktober is ook het nieuwste magazine van Incompany 100 gepubliceerd. In het magazine staat een interview met Richard Bruens, Sybelle Gielisse (directeur Business Professionals & Executives) en Guido van Aubel (directeur Personal Banking/ Evi van Lanschot).

Richard Bruens: “Vermogensregie, de Scan OverMorgen en ook de toegenomen tijd voor klanten zullen zeker hebben bijgedragen aan de hoge klanttevredenheid. Een andere troef is de toegenomen focus op het creëren van de Van Lanschot-klantbeleving. Die wordt gekenmerkt door alertheid, duidelijkheid en persoonlijke bediening op maat.”

Lees het hele artikel: Incompany 100 – oktober 2015

Over Incompany 100

Incompany 100 is het grootste onafhankelijke onderzoek naar de tevredenheid van klanten bij zakelijke dienstverleners in negen bedrijfssectoren. Het uiteindelijke rapportcijfer waarop de top 100 en de sectorrankings zijn gebaseerd, bestaat uit het rekenkundig gemiddelde van de zestien aspecten waarop een adviesbedrijf is beoordeeld.