NL EN

Evi van Lanschot introduceert nieuwe diensten en nieuwe tarieven

Nadat we in juni het tweejarig bestaan van Evi van Lanschot hebben gevierd, gaan we door met het verbeteren en het vernieuwen van onze dienstverlening. Dat betekent goed nieuws voor onze klanten. De tarieven voor Evi Beheer zijn met ingang van 1 juli 2015 verlaagd.

Dankzij het succes en de groei van Evi bereiken we een omvang die aanpassing van onze dienstverlening en tarieven mogelijk maakt. Door de instroom van nieuwe klanten en assets kunnen we efficiënter werken en investeringen sneller terugverdienen.

Tariefsverlaging Evi

Het verlagen van de tarieven versterkt de positionering van Evi ten opzichte van andere aanbieders. Toch geldt ook hier dat we niet in de eerste plaats willen concurreren op prijs. We willen ons onderscheiden op basis van de kwaliteit van onze dienstverlening. We zien nu een mogelijkheid om onze prijs/kwaliteit verhouding aan te scherpen langs beide assen.

Vanaf 1 juli 2015 gelden daarom deze tarieven.

Continu verbeteren

Uiteraard blijven we Evi continu verbeteren en uitbreiden. Zo hebben we eerder aangekondigd dat we Evi Pensioen als vermogensoplossing in box 3 introduceren voor ondernemers, ZZP’ers en professionals.

Over Evi

Beleggen en sparen met de kennis van Van Lanschot Bankiers, maar dan online. Dat is Evi.

Evi is in de zomer van 2013 gelanceerd en is een onderdeel van Van Lanschot. Inmiddels is aan Evi in België en Nederland meer dan een miljard vermogen toevertrouwd. De basis van de dienstverlening van Evi is online, maar er staat een team van specialisten klaar als dat gewenst is.

Evi biedt twee mogelijkheden om te beleggen: vermogensbeheer en beleggingsadvies. Bij Evi Beheer (al vanaf €10.000,-) belegt ze voor de klant, die daarmee alle werk uit handen kan geven. Bij Evi Advies (vanaf €10.000,-) belegt de klant zelf en is ze uw beleggingscoach. Daarnaast kan de klant met Evi ook sparen.

Evi is een handelsnaam van F. van Lanschot Bankiers N.V. F. van Lanschot Bankiers N.V. is als bank geregistreerd in het Wft-register en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. (DNB), Postbus 98 1000 AB Amsterdam, en de Autoriteit Financiële Markten (AFM), Postbus 11723 1001 GS Amsterdam.