NL EN

Van Lanschot benoemt David Versteeg tot Directeur Service Center Online

Van Lanschot heeft David Versteeg per 1 januari 2015 benoemd als Directeur Service Center Online. In die rol is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de online kanalen bij Van Lanschot. Hij was hiervoor zelfstandig ondernemer en werkte onder andere bij Theodoor Gilissen Bankiers en McKinsey.

Veel ervaring

Arjan Huisman, COO van Van Lanschot: “David heeft veel ervaring met het ontwikkelen van nieuwe diensten en distributiekanalen en met het stroomlijnen van bestaande processen bij financiële dienstverleners. Wij zijn erg blij met de komst van David, die met zijn achtergrond, kennis en ervaring een belangrijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van Van Lanschot online.”

Loopbaan

David Versteeg (1970) begon zijn loopbaan als projectmanager en consultant in het bedrijfsleven. Vervolgens werkte hij bij Effectenbank Stroeve en Theodoor Gilissen Bankiers, waar hij onder meer directeur Business Development en directeur Operations was. Daarna was hij zelfstandig ondernemer en mede-oprichter van Private CFO Services.